Själslig läkning

Vår uppväxt formar oss som människor, och många är vi som bär med oss oläkta sår inombords från vårt förflutna. Sår som fortfarande påverkar oss, och som då på olika sätt fortsätter att styra våra liv. Detta är fullt naturligt och är för många en del av livet, men det ska inte behöva vara så, för vi kan läka det som en gång har skadat oss.

Men om vi inte är medvetna om hur starkt påverkade vi är av vårt förflutna så kan det bli svårt. För om vi inte är medvetna, så kan vi heller inte skapa förändring. Men genom att våga rannsaka oss själva, och se tillbaka på hur vår barndom eller senare erfarenheter i livet har påverkat oss, så kan vi upptäcka återupprepande mönster i vårt liv och samband som vi tidigare inte sett. Att göra detta kan förstås vara smärtsamt, men det är också frigörande. Det enda du gör är att uppmärksamma något som redan funnits inom dig, men som bara har varit undangömt. Detta kan skapa aha-upplevelser, där viktiga pusselbitar äntligen får falla på plats i ditt liv. När du läkt ditt förflutna, så förebygger du risken att hamna i samma fällor igen i framtiden.  

För att komma vidare måste man älska sig själv. Om självkritik gjorde oss perfekta skulle vi vara perfekta vid det här laget. Vi är fullkomliga som vi är, med alla sidor av oss själva. Det är naturligt att uppleva känslor av otillräcklighet och sårbarhet. Det är naturligt att göra fel och misstag. Det är en del av att vara människa.

Vi har ju kommit hit för att lära oss. 

Att läka det inre skapar kraft, balans och glädje vilket ger kroppen utmärkta förutsättningar att läka och manifestera hälsa.

Har du gjort kostomläggning, börjat motionera och mår bättre men har fortfarande symtom som inte vill ge med sig. Då kan den sista pusselbiten var det själsliga.

Jag vägleder i kost, motion, sömn, beteenden, tankar och känslor. Jag ger rekommendationer om natur- och örtmedicin. Du får tips och råd och övningar för att lösa upp det som fastnat fysiskt, emotionellt och mentalt.

Priser

Själslig samtalsterapi – 75 min -1195kr

Själslig samtalscoahing 3ggr – 3100 kr

Själslig samtalscoaching 6ggr – 5495 kr

Vi lägger tillsammans upp din konsultationstid ut efter ditt behov.