Friskvårdsbidrag

Friskvård

Får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Hos mig på Kalmar Hälsostudio har du många behandlingar att välja på. Du får ett kvitto som gäller för redovisning. Vi tar även emot ePassi och ActiWay. Det innebär att du som har fått friskvårdsbidrag från kan använda dem som betalningsmedel hos oss. Kontakta mig om du saknar din friskvårdsleverantör så ansluter jag mig.

Om du inte är en gymråtta går både massage, mental träning och stresshantering in under friskvårdsbidraget. Unna dig en stunds avkoppling och lär dig hantera dina stressorer.

Massage

Friskvård handlar mycket om att må bra. För att må bra behöver vi människor en balanserad vardag med motion, sinnesro och arbete.

Vetenskapen säger att massage såväl som beröring utsöndrar hormonet oxotycin som är det så kallade ”lung-och-ro-hormonet”. Det gör massage till en stor del av friskvård och hälsa.

Stresshantering

Stress och utbrändhet ökar tyvärr och är dyrbart för arbetsgivarna. Därför är det viktigt att stressymptom och stressbeteenden. Upptäcks det i tid kan man undvika personligt lidande, och de som befinner sig i riskzonen får snabb hjälp. Sjukskrivning kan då oftast undvikas. Friska medarbetare ger framgångsrika företag. Med friskvårdsbidraget har vi de bästa förutsättningarna att lyfta både oss själva och företaget.

Boka behandling & tid

När du gör en bokning via Bokadirekt, och om du vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag via antingen Actiway eller ePassi välj då att betala på plats.