Aroma & Spirikväll 30/3

Aroma och spirikväll 30/3 kl. 18:00

En kväll i dofternas värld för dig som är nyfiken på eteriska oljor. Vi njuter av en varm soppa samtidigt som vi guidas genom de olika dofterna. Under kvällen får du lära dig om hur du kan använda eteriska oljor och vad de kan göra för dig.

Vi tränar vårt doftsinne i en workshop med olika eteriska oljor. Därefter får du själv botanisera och skapa din egna hudvårdsolja att ta med dig hem.

Kvällen avlutas med budskap från vår änglakortlek

Husapotek eteriska oljor & Workshop 18/4

Husapotek & Workshop 18/4 kl. 18:00

En kväll fylld med inspiration om hur du kan skapa dig en giftfri vardag. Vi njuter tillsammans av en varm soppa medan vi går igenom de medicinska fördelarna med eteriska oljor. Vi pratar om husapotek och hur du påverkas av olika gifter i hemmet.

Vi avslutar kvällen med en workshop där du själv skapar  en produkt för att hjälpa dig och din hälsa.

Sommarinspiration & Workshop 11/5

Sommarinspiration & workshop 11/5 kl.18:00

Välkommen på en inspirerande kväll med eteriska oljor. Under kvällen får du lära dig hur du med hjälp av naturliga oljor skapar giftfria sommarprodukter.Vi tipsar om eteriska oljor som föryngrar, fräschar upp och ger liv åt kropp, själ och sinne så att du kan få ut det mesta av de längre, varmare dagarna.

Under kvällen kommer du att få testa på att skapa din egna sommardoft att ta med dig hem.

Holistiskt Yoga & Hälsoretreat 26-28/5

Holistiskt Yoga & Hälsoretreat på Öland

En magisk och välgörande helg för kropp, sinne & själ i yogans tecken där vi tar hand om oss själva lite extra!

En helg med det bästa av två världar! Den stärkande och transformerande Ahstangayogan och den lugnande, helande Yinyogan. En helg där vi lämnar vardagens måsten och istället fullt ut ger oss hän åt oss själva och allt som yogan och den spirituella världen erbjuder. 

Utöver vår yogapraktik kommer helgen bjuda på föreläsningar & workshops om vår hälsa och vårt välmående med yogafilosofin som ledstjärna. Vi kommer även få uppleva den populära ReikiYinyoga där Tua ger Reikihealing samtidigt som vi landar in i våra lugnande Yinyogapositioner. Vi möts i spirituella cirklar, samtal och diskuterar livet. Vi njuter av gemenskapen som skapas när vi möts precis som vi är och får även en inblick i örternas och de eteriska oljornas värld.

På allt detta bjuds hälsosam vegetarisk mat och vi låter oss helt och fullt ut landa in i det underbara Öländska lugnet. Vill man skämma bort sig lite extra så kommer Linda E erbjuda lymfmassage och Kicki & Tua behandlingar såsom klang- och taktil massage, reikihealing med mera.

Bokning av detta retreat görs hos Yoga with a Silverlining via e-mail info@travelwithasilverlining.com

För mer info och bilder om detta magiska ställe hittar du nedan ??

Kram Kicki & Tua