Ansikts Gua sha

Naturlig Facelift

Gua sha härstammar från den kinesiska medicinen och innebär att man skrapar lätt över huden med en skrapa av sten.

Gua sha är en effektiv metod som går på djupet. Behandling går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa. Det minskar svullnaden kring trötta ögon, rynkor förebyggs genom att musklerna i ansiktet slappnar av. Gua sha hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och löser upp blockeringar. Det sätter fart på cellförnyelsen och stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen.

Metoden ger ett naturligt facelift med mindre linjer, bättre spänst, mer lyster och tydligare ansiktskonturer. Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, men samtidigt upplevs den som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Jag använder mig av mina händer och olika Gua sha verktyg .

Behandlingen inleds med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen. Därefter följer en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Vi jobbar sedan vidare med en djupare faceliftmassage av ansikte och skalp. I denna behandling arbetar vi med flera olika tekniker. som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer. Produkterna som jag använder kommer från Eco by Earth, Sanna Ehdin och Ekendahls. Alla är naturliga produkter utan tillsatser som är ekologiska eller viltplockade örter och växter direkt från naturen.

Ansikts Gua Sha med Orgaidmask.

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hud och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest. Det är en avslappnande behandling då ditt ansikte får extra mycket kärlek.

En Sheetmask vad är det?

En Sheet mask är en gelémask eller fiberduk dränkt i serum och fungerar som en intensiv ansiktsbehandling. Det speciella är att fiberduken gör att de aktiva ingredienserna tränger in i huden ordentligt oftast betydligt mer än från en vanlig ansiktsmask.

Orgaid Sheetmask

Masken du får hos mig kommer från Orgaid.  Det är en ny generation sheetmasker med ett ”Ecoderma fabric technology” patenterat fibertyg som gör att huden bättre kan absorbera de aktiva ingredienserna. Detta genom att kombinera positiva egenskaper hos fibertyg och hydrogel.

Det är utvecklat utan kemiska konserveringsmedel och de är fyllda med ekologiska aktiva ingredienser.

Inte heller innehåller de parabener, formaldehyd, alkohol, ftalater, sulfater, parfym eller gluten. De är inte heller testade på djur.

Jag erbjuder två olika sorters masker, en Anti-Aging and Moisturizing Organic Sheet Mask och en Vitamin C revitaliserande arkmask.

Anti- Agingmasken är en återfuktande arkmask som innehåller en variation av ekologiska ingredienser från växtriket som din hud bara vill dricka upp! Fulla med antioxidanter som hjälper huden att motverka ålderstecken, irritation, och torrhet – lämnar huden len, återfuktad och återställd efter en lång dag.

Vitamin C and Revitalizing Organic Sheet Mask

Behov av en extra boost? Denna ekologiska arkmasken med vitamin C är en kraftfull antioxidant som förstärker kollagensyntesen i huden. Den reducerar pigmentering och ojämnheter 

Pris

Ansikts Gua sha (Orgaid sheetmask ingår ej) – 45 min – 590 kr

Ansikts Gua Sha inkl. Orgaid mask – 60 min – 790 kr